Dlaczego widzę od razu 2 użytkowników, kiedy loguję się po raz pierwszy?

W przypadku abonamentu „Home” użytkownik otrzymuje dostęp jako administrator i rodzic. W przypadku abonamentu „Class” użytkownik otrzymuje dostęp jako nauczyciel i administrator. Obie opcje umożliwiają natychmiastowe ściągnięcie i korzystanie z aplikacji.

Leave A Comment?